Alf P

Her på siden finder du handelsbetingelser for Alf P. Art.

Hos Alf P. Art, både kunstneren selv og alle i Alf P. Art vil gøre alt, hvad vi kan for, at dine malerier eller øvrige kunstværker, lander trygt hos dig og at du kan nyde malerierne i dit hjem din virksomhed eller din institution.

Alf P. Art leverer kunst og malerier til private, virksomheder, institutioner og offentlige rum. Du er velkommen til at kontakte Alf P. Art, hvis der er informationer, du ikke kan finde, eller hvis du har specielle ønsker til levering af malerier og øvrige kunstværker.

Vær opmærksom på, at der gælder andre regler for billeder og kunstværker købt direkte i galleriet. Nedenstående betingelser er således KUN gældende, hvis du bestiller og betaler dine varer i web-galleriet hos Alf P. Art.

Alf P. Art: Generelle oplysninger

Alf P. Art

Ewalds allé 89

6700 Esbjerg

cvr 33092156

Alf P. Art: Bestilling af malerier og kunstværker i web-galleriet

Alle i Alf P. Art er dedikerede, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at web-galleriet og hele vores hjemmeside er opdateret. Der er alligevel muligt, at der opstår fejl, og derfor tager Alf P. Art en række forbehold – blandt andet for, at et kunstværk, et maleri eller anden vare kan være blevet solgt, eventuelle fejl i vores angivne priser i web-galleriet samt billeder og kunst til hjem og virksomhed.

Endvidere tager Alf P. Art forbehold for eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden og i web-galleriet (web-shoppen), lige som der tages forbehold for eventuelle ændringer på websiden, i kataloger og andet markedsføringsmateriale, herunder Facebook, LinkedIn, Instagram og andre digitale platforme. Alf P. Art kan heller ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl, som måtte opstå på websiden

alf-p.com

Når du bestiller et maleri eller anden kunst til hjemmet eller din virksomhed via Alf P. Arts hjemmeside, så er der ikke tale om en juridisk bindende aftale. Alf P. Art kan derfor annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, force majure, udsolgtsituationer eller lignende.

Når du afgiver en bestilling på et maleri eller anden kunst til hjemmet, virksomheden eller andet på alf-p.com vil du efterfølgende modtage en bindende ordrebekræftelse fra Alf P. Art på din e-mail. Ordrebekræftelsen angiver bl.a. et ordrenummer og indeholder en oversigt over de bestilte værker samt dit navn, din adresse og den postadresse, hvortil maleriet/værket skal leveres.

Alf P. Art: Bestilling af malerier og kunstværker i web-galleriet

Alf P. Art modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, ApplePay og i specielle tilfælde ved bankoverførsel. Du bedes kontakte os direkte, hvis du ønsker at bankoverføre for betaling af købet af dine billeder/værker.

Alle beløb er i DKK Danske kroner og inklusive moms. Alf P. Art trækker ikke penge på dit betalingskort, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Galleriet og først efter, at malerierne/værkerne er afsendt.

Alf P. Art: Levering af malerier eller kunstværker til din arbejdsplads eller dit hjem

Vi sender dine malerier/kunstværker inden for 2-5 arbejdsdage. Du kan vælge at afhente dine billeder i Galleriet eller du kan få dem tilsendt med vores valgte leveranceudbyder. Hvis du ikke afhenter/ tager imod dine malerier, maleri eller kunstværk, så hæfter du for returneringsomkostningerne. Det kan du læse mere om under returnering og fortrydelsesret.

Du er også velkommen til at kontakte Alf P. Art for at høre om muligheden for at få dine malerier og kunst leveret direkte til din virksomhed, dit sommerhus, din klinik, dit hjem, din arbejdsplads etc.

Vi leverer malerier og kunstværker til hele Danmark og kører gerne ud med kunst og malerier i et omfang af 50 kilometer fra Esbjerg, uden beregning. Det er muligt at få leveret kunst til prøveophængning i en periode, også inden for 50 kilometer fra Esbjerg, mod depositum på 50% af værkets pris.

Alf P. Art: Reklamation – Hvis uheldet er ude.

Vores materialer til billeder og farver er af højeste kvalitet, og vi ved, at dit kunstværk eller dit maleri kommer til at glæde dig mange år ud i fremtiden. Der kan selvfølgelig ske fejl, og derfor giver vi naturligvis 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, men du må altid gerne kontakte os, hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse af dit maleri eller kunstværk. Du kan få dit maleri eller kunstværk repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vores garanti gælder for det, vi er ansvarlige for, og gælder således ikke for din eventuelle forkerte håndtering af maleriet, kunstværket eller øvrige produkter fra et, eksempelvis tab, varmepåvirkning, fugt eller øvrig selvskabt skade.

Når du modtager dit maleri eller kunstværk fra  Alf P. Art, beder vi dig tjekke om alt er i orden. Er det ikke det, så kontakt os. Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget eventuelle fejl eller mangler. Alf P. Art dækker returomkostninger i et rimeligt omfang og KUN efter forudgående aftale.

 Alf P. Art: Fortrydelsesret og ombytning af dit maleri eller kunstværk.

Det er helt ok at fortryde, for det kan være svært at føle eller rigtigt forholde sig til et maleri eller et kunstværk, når du ser det på skærm, og derfor giver vi naturligvis 14 dages fuld returret på malerier og øvrige kunstværker købt i vores webshop. Du kan ikke fortryde en specialbestilling, da dette maleri eller kunstværk netop er malet af kunsteneren til dig personligt.

Ved fortrydelse hæfter du kun for eventuel forringelse af maleriets / kunstværkets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer (du har pakket billedet eller kunstværket ud og prøvet at placere det i din stue, på dit kontor, i dit sommerhus, i din klinik eller andet sted).

Hvis du prøver eller bruger værkerne på en anden måde end beskrevet ovenfor, så kan vi betragte vi billedet / kunstværket som brugt, og det betyder, at du ved fortrydelse af køb af maleri eller kunstværk, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Hvor meget afhænger af de generelle regler på området, og det er naturligvis afhængigt af billedet eller kunstværkets handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.

Fortrydelsesretten regnes fra den dag du modtager dit maleri eller kunstværk fra  Alf P. Art. Modtagelse betyder, at du fysisk har modtaget dit maleri eller kunstværk efter enten levering fra, eller afhentning hos vores leveringsudbyder.

Hvis du fra den samme ordre (det vil sige det samme ordre-nummer) modtager billeder eller kunstværker til din virksomhed eller dit hjem over flere omgange, så tæller din reklamationsret fra samme ordre-nummer fra den dag, du modtager det sidste kunstværk/maleri.

 Alf P. Art: Fortrydelsesret – sådan benytter du dig af din fortrydelsesret.

For at benytte dig af din fortrydelsesret, så skal du inden 14 dage give  Alf P. Art tydelig besked om, at du ønsker at fortryde dit køb af maleri eller kunstværk. Du kan kontakte os her, og oplyse, hvilke værker du ønsker at returnere. Vi sender dig herefter en returseddel/returmail, og du har nu 14 dage til at sende dit maleri eller kunstværk retur til os – vi vil dog appellere til, at du gør det hurtigst muligt.

Når du benytter dig af din returret, så betaler du selv for returneringsomkostningerne. Dette gælder også, hvis du med eller uden fortsæt ikke afhenter/modtager din vare.

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb retur, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, men ikke returomkostninger – undtaget ekstra omkostninger som følge af dit eventuelle valg af en anden leveringsform end den form for standardlevering, som vi tilbyder.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.

 Alf P. Art tilbagebetaler beløbet inden for et rimeligt tidsrum, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din mail med meddelelse om, at gøre brug af fortrydelsesretten.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 Alf P. Art: Vigtigt om returnering, reklamationer og fortrydelsesret.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten gælder, at du selv bærer risikoen for kusntværker og malerier fra tidspunktet for leveringen og til, vi har modtaget den retur. Eventuelle transportskader er altså en sag imellem dig og den pakkeudbyder, der har ansvaret for pakken under transporten.

Alle returneringer stiles til

 Alf P. Art

Ewalds allé 89

6700 Esbjerg

Alf P. Art: Tilfredshed med dit maleri og kunstværk

Er du tilfreds hører vi altid gerne fra dig. Er du ikke tilfredst, så tag altid en dialog med os først – vi vil gøre, hvad vi kan, for at finde en god løsning.

Kan vi, mod forventning, ikke nå til enighed, så har du naturligvis altid mulighed for at indgive en klage over et produkt hos:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Velkommen hos  Alf P. Art

Kunstner Alf P.